kur nata Korcen e mbulon-serenata korcare

Kur nata Korcen e mbulon
dhe kafenete mbushen plot
atje qan zemra ime dhe vajton
dhe raki kerkon...

Do t'vi do t'vi moj xhan
me lot moj do te qaj
zjarrin e zemres sime
ta shuaj moj me duhan...

Do t'vi do t'vi moj shpirt
do t'ulem dhe do t'pi
zjarrin e zemres sime
ta shuaj moj me raki

Kjo kamarieria jon syzez,
na servir na buzeqesh
ajo rri bashk me ne
syrin na i shkel dhe raki na sjell...

Do t'vi do t'vi moj xhan
me lot moj do te qaj
zjarrin e zemres sime
ta shuaj moj me duhan...
Do t'vi do t'vi moj shpirt
do t'ulem dhe do t'pi
zjarrin e zemres sime
ta shuaj moj me raki....

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!