Créer un site internet

Skënderbeu Filmi i plotë Shqip (1953)

Skënderbeu (film) është një film historik mbi jetën e heroit kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Gjergj Kastioti bashkon princërit shqiptarë duke u martuar me Donikën dhe duke organizuar Lidhjen e Lezhës, por përballet edhe me tradhtinë e Hamzait, nipit të tij. Filmi ka skena masive të betejave historike dhe rrethimit të Krujës. Është filmi i parë artistik, frut i bashkëpunimit shqiptaro-sovjetik."

shqip skenderbeu Filmi Hamzai Rrethimi Krujes Lidhja Lezhes Osmanet Histori

  • 1 votë. Mesatarja e 1.00 të 5.

Shto një koment