Zef Beka - Kënga e Syl Martinit...nga: Besnik PALNIKAJ

Kjo është kënga e Syl Martinit të Merturit, burrit i cili qendroj heroikisht përballe çdo pabesie dhe beteje... Ky burre i madh dhe shumë i zgjuar, bashkë me guximin e pashoq la pas nderin dhe trimerinë që patën në shekuj djemtë e Mërturit...
  • Kthehu
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment