UCK SMAJL HARADINAJ ( keng per bacen smajl )

Smajl Haradinaj ishte njëri nga veprimtarët më të devotshëm të viteve të 70-ta ... Emri dhe vepra atdhetare e Smajl Haradinajt, për liri e bashkim kombëtar
  • Kthehu
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment