ADEM DHE HAMEZ JASHARI

Ushtria Qlirimtare e Kosovs, Muzika Folklorike,UQK UÇK UCK

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

  • Qemajl Zymeri
    • 1. Qemajl Zymeri Më 02/07/2011
    a e dini ku mund me gjet ket keng te hamzes e plot, jo veq 10 seconda, po krejt kenga??