Albin Kurti per Shqiperi Etnike VETEVENDOSJE!

Video kushtuar Albin Kurtit dhe VETEVENDOSJE! 's , e percjellur me kenge patriotike per Shqiperi Etnike.
Behuni FAN ne Facebook : http://www.facebook.com/pages/Shqiperia-Etnike-ne-2013/128308957225775

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!