Ansambli kombetar - Valle e logut.mpg

  • 2 vota. Mesatarja e 5.00 të 5.

Komentet

  • Andrea Kokeri
    • 1. Andrea Kokeri Më 19/08/2013
    Gje shume e bukur dhe me shume vlera historike. Respekt per ata qe nuk jetojne me. Temperament i pa pare i Zekthit dhe Fatos Zajmit ndjes paste. Ju lumte.