STUDENTI I SË DREJTËS “ne jemi nën kushtetutën, por kushtetuta është ajo çfarë gjyqtarët thonë se është”. (charles evans hughes)
STUDENTI I SË DREJTËS

Albanian National Ensemble "Vallja e Devollit (Korçe)"

(English) - Dance of The Albanian National Ensemble of Folk Songs and Dances. This is a characteristic dance of Korça region, which is called "Sun in the range of Devoll". The first dancers in this dance are Genci Kastrati and Rexhep Çeliku.
(Shqip) - Valle e Ansamblit Kombetar te Kengeve e Valleve Popullore. Kjo eshte nje valle karakteristike e rethit te Korçes e cila titullohet "Diell ne fushen e Devollit" solistet kryesore ne kete valle jane Genci Kastrati dhe Rexhep Çeliku

 • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

 • RobbieJuicy
  I often visit your blog and have noticed that you don't update it often. More
  frequent updates will give your page higher authority & rank in google.

  I know that writing content takes a lot of
  time, but you can always help yourself with miftolo's tools which will shorten the time of creating an article to a couple of seconds.
 • devoll
  • 2. devoll Më 06/04/2017
  ckemi