Albanian National Ensemble "Barinjte e Korabit"

(English) - Dance of The Albanian National Ensemble of Folk Songs and Dances. This is a characteristic dance of Dibra region, which is called "The Shepherds of Korabi mountain". The first dancers in this dance are Genci Kastrati and Rexhep Çeliku.
(Shqip) - Valle e Ansamblit Kombetare te Kengeve e Valleve Popullore. Kjo eshte nje valle karakteristike e rethit te Dibres e cila titullohet "Barinjte e Korabit" solistet kryesor ne kete valle jane Genci Kastrati dhe Rexhep Çeliku

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!