Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve "Shota"

Koncerte dhe festivale brenda dhe jasht vendit
Valltarë: Shpend Rudi, Arta Mulliqi, Besnik, Amire dhe Zymrije Grajqevci, Asdren Ramaj, Driton selmanaj, Minivere Borovci, Vahide Jusufi etj.
music: astraveta "baresha"

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!