ANSAMBLI KOMBËTAR I KËNGËVE DHE I VALLEVE SHOTA - KONCERTI ME 28 NENTOR 2010 (HD)

ANSAMBLI KOMBËTAR I KËNGËVE DHE I VALLEVE SHOTA - KONCERTI ME 28 NENTOR 2010 (HD)

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!