Tonin Tershana - Zambaku i Prizrenit

Kenga Popullore, Zambaku i Prizrenit kenduar nga Tonin Tershana ilustruar me foto nga Prizreni dhe Shqiperia.
Famous Albanian Pop Music "Zambaku i Prizrenit" sung by the greatest Tonin Tershana featuring pictures from beautiful city of Prizren.
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment