Djep'i Trimërisë Luan Zhegu & Tonin Tërshana (Ndalohet Kopjimi)

Luan Zhegu - Djep'i Trimërisë
Të gjitha të drejtat i ruhen Autorit/ve.
Lutje: Nëse kënga për një arsye apo tjetër nuk ju pëlqen, jeni të lutur të ruani kulturën ndër komente.
Këto copa muzikore janë pjesë e Artit dhe Kulturës Shqiptare dhe si rrjedhojë, janë pjesë e Historisë tonë Kombëtare.

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!