Rifat Berisha dhe grupi - Haxhi Zeka ( Rrënjet tona RTK 2011)

Rifati, Tahiri, Bashkimi, Tribali, Isufi dhe Nazmiu - Kenge per Hagji Zeken

Rifat Berisha dhe grupi Haxhi Zeka Rrenjet Tona RTK 2011

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment