Medvegjasit për Medvegjën në Rrënjët Tona 25.06.2011- RTK

http://www.shqiponjatemedvegjes.com
Të gjithë Medvegjasit që mirren me kulturë,muzikë dhe folklor në një vendë, në emisionin "Rrënjët Tona" të RTK.: Shqiponjat e Medvegjes, Remzi Jakupi - Remi, Ymer Emini, Qazim Beha, Ismajl Jakupi-Mala me Sevdalit, Hajvaz Bajrami, Fadil Osmani, Abaz Aliu,grupi folklorik Shpëtimi, Klubi "Trojet".
huazuar nga: Shqipet.eu
http://www.youtube.com/user/shqiponjatemedvegjes?feature=mhee

Shqiponjat Medvegjes

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment