Créer un site internet

G5 HUMOR - ODEON RTK (EMISIONI 23)

Musafirë në ODEON :
Prof Dr Hajredin Kuqi, Agim Gerguri, Mera Zymberi, Enkela Bisha, BB Poqi, Kthjellu -- Mentor Haziri, Pajtim Gashi, Enilda Namligjiu, Filloreta Raqi, G5, Qefserja Pozitive etj.

Na Vizitoni në faqën tonë zyrtare.
http://www.facebook.com/KeshVeqKesh
KeshPakKesh është një faqe e cila mundëson video dhe foto qesharake.Kujdes! Fjaltë fyese në video ndalohen kështu qe kujdes.Kontakto në emailin tonë : kesh-pak-kesh@msn.com

Kesh Pak Kesh Facebook
www.facebook.com/KeshPakKeshh

Jeni të mirseardhur.
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment