Ramo, Xhevria dhe Skedina - Al Pazar 8 Shkurt 2014 - Sketch - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Show, humor dhe shume argetim ne Al Pazar.
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment