Pushimi i gjate ne gjimnaz - Al Pazar 5 Prill 2014 - Sketch - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Show, humor dhe shume argetim ne Al Pazar.

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!