Créer un site internet

Sinan Vllasaliu dhe Remi Jakupi Gjat gjirimeve te klipit Femer e deshtuar # Hitet e veres #

www.remijakupi.com
Fans: www.facebook.com/RemziJakupiRemi
twit me at: www.twitter.com/RemiJakupi
www.myspace.com/remikosova
http://sq.wikipedia.org/wiki/Remzi_Jakupi_Remi
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment