Shyhrete Behluli - Treni i fundit (Eurolindi & ETC)

(C) EuroLindi & ETC. All rights reserved.
''Me i miri me me te Miret''
Producent: Bujar Avdimetaj

Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm
Youtube:
https://www.youtube.com/user/EurolindiNFM
https://www.youtube.com/user/nfmEUROLINDI
https://www.youtube.com/user/EurolindiMuzikore
https://www.youtube.com/user/EurolindiEtcOfficial
https://www.youtube.com/user/EurolindiOfficial

Web: http://www.nfmeurolindi.com/
Instagram: http://instagram.com/nfm_eurolindi
Twitter: https://twitter.com/nfmEUROLINDI
 • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

 • CemoShkupi

  1 CemoShkupi Më 13/06/2019

  Ah more tren_o, o treni i fundit,
  O që kalove, ata binarë.
  Oh sa shqiptar_o, i solle t'vdekur,
  Eh sa shqiptar_o, i solle t'gjallë.

  Ah more tren_o, o treni i fundit,
  Oh ty tu k'putshin, ata binarë.
  Oh nëpër rrugët, o të Prishtinës,
  O a e le_o, ndonjë Shqiptar.

  Ah more tren_o, o treni i fundit,
  Oh në këtë rrug_o, për jetë e vdekje.
  O a ka mbetur, dikush n'Kosovë,
  O a të gjith_o, i ke me vete.

  Ne atë stacion_o, te larë me lotë,
  O kur u nise, o prej Prishtine.
  Ah more tren_o, o treni i vjetër,
  O a mos ishte, dhe nana ime.

  Kur po i afrohesh, o ti kufinit,
  O a po t'thon_o, ata binarë.
  O ta kalosh_o, t'ziun kufi,
  Se dhe përtej_o, o ka Shqiptar.

  O a po t'thon_o, binartë e ndryshkun,
  O ta kalosh_o, t'ziun kufi.
  Se nga Prishtina, e deri n'Shkupë,
  O Perëndia, i thotë Shqipëri

Shto një koment