SHPAT KASAPI - VALLE KOSOVARE (Lyrics) [HD]

█▬█ █ ▀█▀ Shpat Kasapi - Valle Kosovare (Live 2011 / 2012) (Lyrics) [HD]
Teksti...
....
Unë mendoj bashkë t'jetojmë
Ma rrembeve shpirtin tim
Një jetë e re plot dashuri
Sot kalon kjo beqari...
....
Ne do t'vallëzojm në kët rini
Dhe dolli krushqit ti ngrejn
Je sikur zanë na ka zili
Se martohemi ne të dy...
....
Hidhe vallen lulja ime
Hidhe vallen ti o moj sorkadhe
Valle valle Kosovare
T'paska hije yll dashurije...
Bini fort ju dahire
Deri natën vonë gëzimin tonë
Valle valle Shqipëtare
Një beqar ke për të marrë...

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!