Samanta Dhe Stine - Kam Filluar Te Ndjej (Lyrics)

http://www.facebook.com/pages/%E1%83%A6-Dashuro-Me-Zemer-%E1%83%A6/122117857866530 Fan Plsss

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!