ROSELA Gjylbegu - Ti loz e qesh me mua (2003)

http://www.facebook.com/RoselaGjylbegu

Ethet e së Premtes Mbrëma (Edicioni i Parë) - (2003)

Ti loz e qesh me mua
Si një fëmijë
Ti ndez në zemrën time
Një zjarr të ri
Një zjarr të thellë
Që shpirtin ma shqetëson
Ç'ke djal që më ngacmon

Ti loz e qesh me mua
Si një fëmijë
Ti ndez në zemrën time
Një zjarr të ri
Një zjarr të thellë
Që shpirtin ma shqetëson
Ç'ke djal që më ngacmon

Ref.

Shkon e vjen plot lajka ke
Më i bukuri çapkën ti je
Me shikime e fjalë mos më mundo
Thuaj më do apo s'më do ?

Shkon e vjen plot lajka ke
Më i bukuri çapkën ti je
Me shikime e fjalë mos më mundo
Thuaj më do apo s'më do ?Me sytë që shkëlqejnë
Ti më shikon
O sa shikime të ëmbla
Ti më dhuron
Një natë të mos më shohësh
Dhe më kërkon
Sikur më dashuron

Me sytë që shkëlqejnë
Ti më shikon
O sa shikime të ëmbla
Ti më dhuron
Një natë të mos më shohësh
Dhe më kërkon
Sikur më dashuron

Ref.

Shkon e vjen plot lajka ke
Më i bukuri çapkën ti je
Me shikime e fjalë mos më mundo
Thuaj më do apo s'më do ?

Shkon e vjen plot lajka ke
Më i bukuri çapkën ti je
Me shikime e fjalë mos më mundo
Thuaj më do apo s'më do ?

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!