Créer un site internet

yLLi BaKa -me cigare NiKoTiNe""'-- www.albanians.gr

www.albanians.gr Shume veta kane deshiren te dine rreth faqes tone.Ketu do te mundohemi tu shpjegojem me pak fjale se cfare eshte faqja jone.

Albanians.gr eshte nje portal qe ka si qellim informimin,bashkimin dhe argetimin e shqiptarve ne Greqi.Eshte nje portal me qellime jo fitimprurese.Eshte nje online pike takimi ku shqiptaret ne greqi (dhe jo vetem ata) munden te informohen per lajme te ndryshme,mund te vine ne kontakt me shqiptare te tjere permjet catit dhe forumit ( http://www.albanians.gr/forumi ) dhe ne te njejten kohe te argetohen neper temat e ndryshme te faqes. Shikoni misionin tone ketu
Kush jemi ne?

Stafi jone perbehet nga persona qe kontrubojen vullnetarisht ne mirembajtjen e faqes.Ne jemi shqiptare qe jetojen ne greqi dhe interesohemi per komunikim dhe bashkim te komunitetit shqiptare ne Greqi.

Per cdo pyetje ose sqarime jeni te lutur te na kontaktoni.
Mos harroni se cdo kush mund te ndihmoje dhe te kontruboje ne qellimet dhe misionin e faqes !


per ty nikvlora qe thua qe do lesh duhanin edhe se le !te pershendes me kete kenge mbase te mbushet mendja te lesh te shkretin!!

Ylli Baka- Me Cigare Nikotine (Lyrics)


(Intro.)
(me hengert mortja
plasja me prefte...)
Diten qe nisa cigarin..
(oq me plasi)

(verse 1)
Diten qe nisa cigarin,
vetes sec i vura zjarrin.
me cibuk e me paqet.
ore me dogji sic digjet vet.
(reapeat 2x)

(chorus)
Me cigare nikotine,
nuk e hoqa dot merzin.
As merzi, as merrak,
nuk sherohen me farmak.
(reapeat 2x)

(verse 2)
O duhan te shajim kot,
qef te kam por ste le dot.
Paf e puf, neper duart,
ore me ty jam i dashuruar.
(reapeat 2x)

(reapeat chorus 2x)

(verse 3)
U betova dhe e lash,
nisa tjeter me te trash.
Mu moren mente, edhe rash.
O po, po, qenka ash, ash.
(reapeat 2x)

(reapeat chorus 2x)

(verse 4)
Lexoj vulen ne paqet,
duhani demton shendet.
Tym i bardhe,e tym i zi.
me ty sbehet prokopi.
(reapeat 2x)

(reapeat chorus 2x)

_thanx for the lyrics omganee__
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment