Tefta Tashko Koco - Zare trendafile _ Milano, 1942

Kenge popullore qytetare e Elbasanit, kenduar nga artistja Tefta Tashko Koco dhe regjistruar ne Milano me 1942, ne shoqerine diskografike COLUMBIA. Regjistrimi ketu eshte marre nga disku origjinal i gramafonit.
  • Kthehu
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment