Petrit Lulo ft Fahrije Zogaj - Nje Komb nje Flamur (Official Video HD)

Petrit Lulo ft Fahrije Zogaj - Nje Komb nje Flamur (Official Video HD) 2012

© Copyright - Petrit Lulo Te Drejtat i mberon Petrit Lulo
© Te Drejtat i mberon Petrit Lulo
Video. Max Production

Teksti - Arben Duka
Kompozimi dhe Orkestrim - Alban Hoxhaj

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!