Petrit Lulo - Eja sorkadhe me rremba

Vargje te bukura,zeri i bilbilit dhe del nje kenge shume e bukur per ate qe ka vesh-video muzikale amatotiale!!!!!!!!!!

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!