Créer un site internet

Kori i Fëmijeve dhe Nikollë Nikprelaj - Ja na erdhi Viti i Ri + (teksti)

Teksti këngës:

(2x)
Ja na erdhi Viti i Ri,
Sa jemi i gëzuar,
Porsi unë dhe cdo fëmijë,
Pret per ta festuar.

Bora zbardhi tej për tej,
Fusha edhe male,
Viti i Ri do të na gjej,
Me këngë e me valle.

Viti i Ri do të na gjej,
Me këngë e me valle.

(2x)
E stolisa bredhin tim,
Me lodra me yje,
Era jashtë me tërbim,
Le të fryjë ndër pyje.

Bora zbardhi tej për tej,
Fusha edhe male,
Viti i Ri do të na gjej,
Me këngë e me valle.

(2x)
Viti i Ri do të na gjej,
Me këngë e me valle.

Kori Fëmijeve dhe Nikolle Nikprelaj ja Na erdhi Viti ri

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment