Afrimi , Remzie, Nexhat dhe Lume - Potpuri ,(Gezuar me G-5 vol 2)

http://www.facebook.com/nfmeurolindi
http://www.facebook.com/OnAirMusic
Producent : Bujar Avdimetaj
Te drejtat : Eurolindi (c)

potpuri Afrimi remzie Burkina Faso Albania aveeno Beauty make up make-up tooth

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment