Myfterim Kupa

  • Mifterim Kupa ne Fushen e Korabit

    Mifterim Kupa eshte nga Peshkopia dhe ka kenduar pothuajse ne te gjithe ansambled e veriut edhe ne shume dasma. Shqip Humor Qumili shaka sharki ...
  • Mifterim Kupa - Te prita te prita

    Mifterim Kupa eshte nga Peshkopia dhe ka kenduar pothuajse ne te gjithe ansambled e veriut edhe ne shume dasma. Shqip Humor Qumili shaka sharki ...