MHILL KRASNIQI - MOJ DRENICE KALA KRESHNIKE

MUZIKA FOLKLORIKE
....MALISHEVA 2007....
 • Kthehu
 • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

 • Ralph Lauren Outlet Stores

  1 Ralph Lauren Outlet Stores Më 23/06/2012

  Hi, exactly where did you get this info can you please support this with some proof or you might say some very good reference as I and others will actually enjoy. This details is actually great and I will say will usually be helpful if we attempt it possibility free. So if you can back it up. That may really support us all. And this may well bring some good repute for you.
 • albina

  2 albina Më 09/03/2012

  DRENICA KA SHUM TRIMA ESHT ME E MIRA NE BOT OJ DRENIQW TU DHASHTY E MBARA GJITHMON NE JET SAKRIFICAT E HEROJVE TU KURR NUK U TRETEN
 • albina

  3 albina Më 09/03/2012

  dreniqa esht nje vend i mrekullushum dhe shum i mir kush rroj ne drenic eesht njeri i mir si p.sh guri i rend ne vend te vet .Drenica ka shum trima ruejni ate

Shto një koment