Créer un site internet

murat gjoniku - pavarèsija

murat gjoniku èshtè njè kèngtar, mjaft, shembullor i cili punon shum nè muzik, dhe ka njè muzik moderne, mundemi ta barazojm me mahmut feratin,, jeton nè tiran,

prishtin murat gjoniku pavarèsija dj naser zeid shkup tiran

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment