kenget e shekullit.merita halili dhe hafsa zyberi-mori vjollca qe cel ne saksi.mp4

kenget e shekullit
kultura popullore e Shqiperise.kenget e 100 viteve te fundit

Kenget muzike Valle Shekullit 2010 popullore Nata veriu.shqiperia mesme shqiptare.kenget

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!