MARIOLA - Në një arë, në një lëndinë, 100 VJET MUZIKE

Nata 8 LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco
Copyright TVKLAN

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!