MARIOLA KACANI LIVE - KONCERT NGA AGRON KONDI & KUSHTRIM NURAJ

KONCERT I ORGANIZUAR NGA AGRON KONDI DHE KUSHTRIM NURAJ NE ATHINE 2-6-2012 .KAFTAXHOGLU 46 KATO PATISIA,LOKALI GALAZIO.

AGRON KONDI - 6973780464
https://www.facebook.com/agron.kondi

KUSHTRIM NURAJ - 6945780688


KAMERA VASIL TEREZIU - 6978510972

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!