Créer un site internet

MARIOLA & JURGEN KACANI LIVE-KENGE CAME DHE VLLAHE- KONCERT NGA AGRON KONDI & KUSHTRIM NURAJ

Koncert i organizuar nga Agron Kondi & Kushtrim Nuraj ne Vlore 14 gusht 2013 te Hotel Bologna

Agron Kondi 0030-6973780464 - 00355-0697844728
https://www.facebook.com/agron.kondi

Kushtrim Nuraj 0030-6945780688 - 00355-0694795024

Kamera Vasil Tereziu 6978510972
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment