Topi, thirrje per dialog

Në Shqipëri presidenti Bamir Topi u shpreh sot i shqetësuar për situatën e krijuar në vend pas ngjarjeve të 21 Janarit. Në një mesazh të tij drejtuar qytetarëve ai përdori tone të forta kundër klasës politike, ndërkohë që kërkoi bashkëpunimin e institucioneve të shtetit të së drejtës, dhe jo pengimin, për të zbardhur të vërtetën. Sipas tij gjuha e urrejtjes nuk dëshmon vullnet dhe dëshirë për të zbardhur të vërtetën në mënyrë të pavarur:

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet

  • Cheap Juicy Couture Handbags
    That is definately one of the best blogs I've sen in ages online. Maintain up the excellent posts.
  • Gucci Handbags
    This article may possibly be mentioned on Twitter by someone. genuinely?