Eulex Marti

Në Kosovë misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e ligjit, hodhi poshtë pohimet e raportuesit të Këshillit të Evropës, se EULEX-i nuk është i aftë të mbrojë dëshmitarët dhe të hetojë akuzat për trafikimin e organeve njerëzore. Zyrtarë të këtij misioni thanë se janë të gatshëm të fillojnë hetime për të gjitha pretendimet e ngritura nga zoti Marty për ish drejtuesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, por kusht për këtë është ofrimi i dëshmive.
  • Kthehu
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment