Interviste me profesorin e historise shqiptare z. Fatos Daci (vizioni dibran 2012) pjesa e pare

Vizioni dibran ne prag te 100 vjetorit te shpalljes se pavaresise per ju mundeson kete interviste me profesorin e historise shqipatare te pergjithesi dhe historise dibrane ne vecanti ku vertetohet edhe prejardhja dibrane e fisis Kastriot. Autori shquhet me vepren voluminoze "enciklopedia dibrane"."

Historia dibra Fatos Daci

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment