PROMO OXYGEN 28.06.2013 ora 20:15 në KTV

Të ftuar :
Bujar Gashi -- Explore Kosovo
Leonora Poloska -- Këngëtare
Anton Cena - Polic dhe xhudist
Kuizi: Besnik Ramadanaj dhe Valmira Vranovci
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment