Vace Zela - Kur bie fyelli e çiftelia

Nga e Parritshmja dhe Mbreteresha e muzikes Shqiptare,Vaçe Zela nje tjeter kenge te bukur
  • Kthehu
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment