Feride Kurti - A e mban mend e vogël-o.wmv

Sot, më 15 shkurt është Ditëlindja e këngëtares së madhe , mbretëreshës së këngës matjane, Feride Kurti.

Feride Kurti i përket plejadës së këngëtarëve, të cilët me këngët e bukura të tyre, plot kuptim e jetë na bënin ta duanim jetën dhe të shpresonim për ditë më të mira. Unë për këngët e kësaj plejade them se ishin himne.

Unë këtë herë nuk do të zgjatem shumë për këtë, sepse këtë postim e bëra pikërisht në Ditëlindjen e këngëtares së madhe vetëm sa për ta uruar, por, mos humbni shpresën, sepse besoj së shpejti do të keni së pakut edhe nja 15 këngë të Feride Kurtit. Gjithashtu do të postoj së shpejti edhe një intervistë të zhvilluar me këngëtaren.

E pra:
Zonja Feride të uroj nga zemra Ditëlindjen duke të dëshiruar në radhë të parë shëndet të mirë, lumturi e mirëqenie! Të paçim edhe 100 vjet të tjera.

Gëzuar Ditëlindjen!

Adem Gashi, Drenicë - Danimarkë
  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment