Ismet Beqiri 1996 -Ti mori raki- www.RadioVallezimi.com

Ismet Beqiri 1996
-Ti mori raki-
Kaseta: Gurbet per frang dhe mark
Director: R. Hoxha
Editori per Amerike
www.RadioVallezimi.com Janar 2013. New York

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!