Humor Shkodran Sofra Shkodrane 2008

Gezim Kruja dhe humorista te tjere Shkodran marrin pjese ne Sofren Shkodran 2008
Shkoder Muzike albania shqip popullore kange

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!