Behar Mera & Rita Lati - Rrush i kuq

More videos at UnitedAlbanian.com.

Behar Mera dhe Rita Lati - Rrush i kuq.

Parodi shume per te qeshur.
  • 1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.

Shto një koment