Behar Mera & Rita Lati(Humor)-Kenge Popullore Jugore

Behar Mera Dhe Rita Lati,Humor Shqiptar me Kenge Popullore,Kenge Jugu,
  • 4 vota. Mesatarja e 1.50 të 5.

Shto një koment