Al Pazar - 4 Tetor 2014 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera e Rudina Dembacaj dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social."

Albania hahaha qeshim tirana vlora dibra Humor new live

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!