X Factor Albania - Celebrity Guest - Flaka Krelani

Tv Klan. Per videot me te reja vizitoni http://www.tiranachat.net
Video eshte hedhur me autorizimin e producenteve Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu.
X Factor Albania Edicioni 1

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!