Ertila Koka - Haroje Haroje ti dashurine. - Live ne Kaon Brwhouse.

Kjo është një ndër serenatat korçare e risjellë nga Ertila Koka (Kanto) dhe Alban Xhomaqi (Instriment), live ne Brewhouse Kaon

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!