ENKELEJDA & HYSNI ALUSHI DHE ARIFI - CAMERI NUSE ME HALLE

Muzika: Edi Balili
Singer: ENKELEJDA & HYSNI ALUSHI DHE ARIFI
Publishing : Super Sonic Shpk
All Rights Reserved (P) & (C) Super Sonic Shpk https://www.facebook.com/supersonictelevizion
2009

  • Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!